Nationaal sportnieuws, dagelijks in je mailbox

 1. last week

  Het is het beste om het voor de kinderen te laten, hoewel Lonzo de bar al hoog heeft gezet en in maart zegt, "ik voel me beter" dan Fultz. Markelle heeft het niet, zelfs als het goed kan zijn voor de NBA. 'We praten gewoon niet over wat we gaan doen', zei hij.
  [Markelle Fultz vergeet nooit: in de psyche van misschien de helderste ster van het ontwerp]
  Beide jonge mannen staan ??ook voor een fortuin met een schoen / kleding deal. Terwijl Nike Air Max 95 Mujer Lonzo al mogelijk op deze $ 500 sneakers investeert, heeft Fultz vorige week een multi-jaar deal met Nike laat inkomen. Maar Nike Air Max 90 Mens Black voordat hij dat gedaan Nike Air Max 90 Mujer had, scheen hij het idee van het ondertekenen van Big Baller Brand, van alle bedrijven. In een uitwisseling door The Post's Babb heeft het jonge prospect het idee besproken met zijn trainer, Keith Williams:
  Sport Break nieuwsbrief
  Nationaal sportnieuws, dagelijks in je mailbox.
  Schrijf je inWilliams: Weet Nike Air Max 2016 Dames je zeker niet dat je met je wilt ondertekenen? Het feit dat Fultz met Nike eindigde is niet verwonderlijk. Eind mei droeg Fultz al Nike-schoenen, sokken en shorts aan bij de training die door verschillende schrijvers werd bijgewoond, waaronder Babb, in Noordoost DC. In de nacht van het loterij liet een Nike-vertegenwoordiger Williams deels vragen over Fultz's indrukken van een Asics Gel Lyte 3 Femme Noir sneaker ontwerp de vertegenwoordiger reIn sommige opzichten, Fultz ondertekening met Nike was een groot verlies voor Under Armor, het kledingbedrijf met Adidas ZX 750 Mujer hoofdkantoor in Baltimore. Fultz is een DC-gebied product waarvan het AAU-team, de DC Blue Devils, verbonden was met Under Armor, en een andere lokale ster, Kevin Durant, trok onder Armour om in 2014 opnieuw te ondertekenen met Nike. Als Under Armor een grote tijd wilde Lokale vooruitzichten, er waren wat verstandige factoren bij Fultz, en ze misten hem niet. Nog steeds, Fultz die met zijn rivaal's kleine familiebedrijf, Big Baller Brand, de mooiste verhuizing zou zijn geweest, was de 'F2G Soldier' ??- een toneelstuk Nike Air Huarache Mujer van Fultz's motto 'Faith to the Grind'. waar gaat de Fultz-Ball rivaliteit vandaan? Op de rechtbank blijkt dat er niet veel werkelijke basis is voor vergelijking, met Fultz die een middelbare schoolbal in de Washington-zone speelt en Lonzo Ball naar school in Los Angeles gaat. In tegenstelling tot Magic and Bird,Adidas ZX 700 Womens die elkaar in een van de meest populaire basketbalkampioenschappen van de universiteit ontmoette, ontmoette Fultz en Asics Gel Lyte 5 Femme Ball elkaar in een begin februari dat UCLA 107-66 won. Fultz had 25 punten, vijf rebounds en vijf assists; Bal had 22 punten, zes rebounds en vijf assists. Toen de teams elkaar in maart kwamen, kwam Fultz uit met een pijnlijke Nike Air Max 90 Mujer Azul knie; Bal had 19 punten, zeven rebounds en acht assists.

 

or Sign Up to reply!