de rubberen

  1. 4 months ago

    Terug in 2011, tijdens het laatste seizoen van de HBO-serie Entourage, de LeBron 8 V / 2 hit winkels in een colorway dat is ge?nspireerd door LeBron James's liefde voor de show. In 2015, enkele weken voor de langverwachte film die de serie voortgebracht Nike Air Max Command Donne Nike Air Max Thea Dámské treffers theaters, een nieuwe ronde van de King James schopt kranen de avonturen van Vince, Eric, Turtle, Drama, et al voor visuele Adidas Superstar Dames Wit inspiratie.

    De Nike LeBron 12 Low Entourage releases 7 mei, een kleurrijke stijl die helder in zijn mix van levendige blauw aan de mesh-and-composiet boven- en gouden accenten, maar eenvoudig in de beperkte palet en mooi samenspel tussen kleuren; perfect geschikt voor de zomer.

    NikeLab en Hiroshi Nike Air Huarache Womens Fujiwara'Asics Gel Lyte 3 Femme s Fragment Design Group zijn samen aan de nieuw leven ingeblazen Nike Sock Dart sinds eind vorig Asics Gel Lyte 3 Femme Beige jaar, wat een hoop van instant-klassieker looks. Moncler Jackets UK Vervolgens zal Nike het alleen te doen.

    De laatste ronde van de Nike Sock Dart kleurstellingen afziet van de Fragment co-branding, maar de esthetiek zijn niet minder indrukwekkend. De cult-klassieker silhouet sporten effen kleuren over zijn uit één stuk, geautomatiseerde Nike Air Max 1 Womens gebreide Nike Air Max 2017 Donne bovenkant, met rode en volt leveren levendige, opvallende stijl aan twee van de kleurstellingen, terwijl de derde Nike Roshe Run Femme paren licht grijs met wit voor een subtiele effect.

 

or Sign Up to reply!