League's ratings geleden

 1. 4 months ago

  De opvallende hypocrisie terzijde, het krijgen van politieke is risicovolle zaken gezien de verschillende demografie van ons land en de verdeelde politiek. Tenzij een probleem direct gevolgen heeft voor zaken (zoals netneutraliteit met tech bedrijven), zijn bedrijven verstandig apolitisch te Adidas Superstar Mujer blijven, in plaats van risico's te vervreemden klanten.

  Sportgerelateerde kooplieden Adidas Superstar Donne Blu moeten vooral voorzichtig zijn. Zoals Michael Jordanie gezegd heeft gezegd, "Republikeinen kopen ook sneakers."

  Politieke toespraak, al dan niet liberaal of conservatief, heeft gevolgen in de sport. Hank Williams verloor zijn maandagavond voetbal zanggig Adidas NMD Donne in 2011 toen hij de voormalige president Barack Obama aanvallde. Meest recent hebben ESPN's en de National Football League's ratings geleden, en verschillende deskundigen beschuldigen het over hun mix van sport en politiek. Kaepernick is werkloos, nadat Nike Air Max 90 Hombre hij door teams wordt uitgedaagd wegens de controverse die zijn nationale volkslied protesten bezighouden.

  Dit geeft niet aan dat de overheid politieke toespraak in sport moet verbieden, zoals de Olympische Spelen doet. Maar atleten, journalisten en bedrijven Nike Air Max 2017 Womens die sporten politiseren, mogen niet verrast worden als ze onvermijdelijk worden bestraft Nike Air Max 90 Femme of boycoteren. Voor veel mensen biedt sport een ontsnapping uit de echte wereld, in het bijzonder onze steeds meer verzwarende politiek.
  Jim Geraghty, Nationaal Recensie, heeft het het beste gedaan: "Ik wil gewoon genieten van het spel. Niemand Nike Air Huarache Femme bekijkt sport omdat ze hun niveau van 'sociaal bewustzijn' willen verhogen. ' Niemand stemt in op maandagavond bewustzijn-verhoging. "

  En ik wil gewoon sportkleding dat betaalbaar, comfortabel en stijlvol is. Niemand koopt rennende schoenen of truien Nike Air Max TN Damen omdat ze wakker zijn. Mark Grabowski (@ProfGrabowski) is een bijdrage aan de Washington Examiner's Beltway Confidential blog. Hij is een advocaat en een journalistiek professor aan de Adelphi University in Garden City, N.Y.

 

or Sign Up to reply!